volg ons op facebook!

“Klaar voor de Blaar”

Ontvangst door de boer/-in op “Kloosterboerderij Bleyendael” met 2x koffie/thee en kloostermop. Boer/-in Peter/Anita vertelt over de boerderij, het Biologisch boeren met ( het uitstervend ras ) de Groninger Blaarkoppen, de Blaarkoppenworst en andere "eigen Vleesproducten". Kortom het boeren met de Groninger Blaarkop.

Vertrek met de Westerwoldse-Safari-Express voor een rondrit rondom de boerderij ; we bezoeken de Blaarkoppen in het land en kijken waar hun voedsel groeit

We sluiten het arrangement af bij Herberg Sellingen met een speciaal Blaarkop-diner !


“Haal je eigen Maal !”

U wordt ontvangen op de Kloosterboerderij met 2 x koffie/thee en een heerlijke kloostermop.
Er volgt een verhaal over lokaal voedsel en streekproducten (diverse producten ook te koop in onze Boerderijwinkel).
We vertrekken met de Westerwolde-Safari-Express

We brengen een bezoek aan een

* Aardappelboer
* Geitenboer
* Groenteboer
* Bierboer !

We sluiten het arrangement af met een diner, vervaardigd van de producten die we gezien hebben.


"Westerwolde-Weelde-Route”

Ontvangst door de boer/-in op “Kloosterboerderij Bleyendael” met 2x koffie/thee en kloostermop. Boer/-in Peter/Anita vertelt over de boerderij, het Biologisch boeren met ( het uitstervend ras ) de Groninger Blaarkoppen, de Blaarkoppenworst en andere "eigen Vleesproducten". En natuurlijk over onze "2e tak", de arrangementen. Na de koffie kunt u een bezoek brengen aan de historische boerderijwinkel. Tevens kunt u aanschouwen hoe een heuse robot de koeien voert !

Vertrek met de Westerwolde-Safari-Express naar het schitterende Nederlands-Duitse grensgebied. Hier rijden we de zogenaamde "smokkelroute". ( Een ervaren gids brengt U langs de grensstreek en vertelt U het één en ander over smokkelaars, hun routes en belevingen in vroeger tijden).

Aangekomen bij café Postiljon in Bellingwolde zal onze “vrolijke Frans”….eh Marjo… u eerst een drankje in zal schenken (1 consumptie inclusief).

We sluiten het arrangement af met een uitgebreid Warm/Koud Buffet in Het Oude Wapen in Blijham.


Interesse?

Wil je een van onze arrangementen boeken of heb je hierover een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.