volg ons op facebook!

Trouw & Rouw

Door de unieke ligging en de markantheid van het gebouw , is de kloosterboerderij bij uitstek geschikt om het ja-woord te geven. Vele bruidsparen wisten de weg naar Lauder Marke reeds te vinden om een ceremonie “op maat “ te bespreken.

Trouwen op de kloosterboerderij is n.l. nooit standaard. We zoeken met ieder bruidspaar naar de ultieme uitvoering van de dag . Wil je een eigen trouwambtenaar ? of tussen de koeien proosten? Het kan allemaal.

Tevens is er de mogelijkheid de ceremonie te laten leiden door de “broeders der Eeuwige liefde” ; waarbij met woord en zang het geheel wordt omlijst. Een unieke gebeurtenis waarbij je echt kippenvel krijgt van de hele entourage.

Uiteraard bieden we de mogelijkheid om de dag gezamenlijk af te sluiten met een warm-koud buffet of een bbq , uiteraard met producten van de Kloosterboerderij ! Kom gerust eens langs en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Ook voor een afscheid bieden we mogelijkheden. De serene rust van de omgeving , gecombineerd met de monumentale sfeer van de refter kunnen bijdragen aan een waardig afscheid. In samenwerking met de uitvaartleider kunnen we de mogelijkheden uitwerken.